Voor de Sporters (PTT) bij SRK

Beste sporter van de Pre/post therapeutische training (PTT),

 

Wegens het Corona-virus en de nieuwe regels vanuit het RIVM en de overheid gaan wij een aangepast PTT-abonnement aanbieden. Het abonnement begint vanaf 1 april 2020 en zal stopgezet worden, wanneer de standaardregels voor de sport weer gaan gelden. Het abonnement kost u niks. Wanneer de standaardregels voor de sport weer gaan gelden, hopen wij snel weer te starten met de standaard trainingen. Tot die tijd wachten we af en adviseren wij u om de website in de gaten te houden.

 

Op onze website zijn er al wat filmpjes geplaatst met daarin oefeningen voor thuis, de huiswerkfilmpjes. Om makkelijker en sneller te kunnen werken worden de nieuwe filmpjes en de daarbij horende trainingsschema’s naar u toe gemaild. Deze trainingsschema’s zijn er dan in eenvoudige en moeilijkere varianten. Per maand zullen er nieuwe trainingsschema’s worden opgestuurd met nieuwe filmpjes. Je kunt gedurende die tijd ook contact met mij (Richard) opnemen via een nieuw e-mail adres.

 

Alle actieve PTT sporters zullen in deze week een mail ontvangen met oefeningen en filmpjes. Hopelijk zal dit virus snel over zijn.

Voor verdere vragen kun je ons altijd bellen en of mailen.

 

Met vriendelijke groeten,

Conny, Jeroen, Sammy en Richard

 

(T) 023 525 96 73

(E) praktijk info@sport-revalidatie.nl

(E) Richard ppt@sport-revalidatie.nl

(W) sport-revalidatie.nl