Pre- en Postoperatieve Meting

pre-en-post-operatieve-meting-haarlem

Een pre-operatieve en een post-operatieve meting zijn een vast onderdeel van het FysioZorgplan® en wordt op verzoek van de medisch specialist en de verzekeraar uitgevoerd

De pre-operatieve meting wordt gezien als het begin van uw behandeling. SRK heeft in het verleden al veel metingen verricht, waardoor we een goed inzicht kunnen krijgen hoe u er als patiënt voorstaat.

Waarom een pre-operatieve meting?

Met deze meting zijn wij in staat een beginniveau vast te stellen. Wij weten al vóór de operatie waar uw mogelijkheden en ook (rest)beperkingen liggen. Hierdoor kunnen wij voor u, na de operatie, zorg op maat leveren en voor u het beste begeleidingsprogramma opstellen.

Daarnaast kunnen wij de metingen die wij in het post-operatieve behandeltraject uitvoeren, vergelijken met de beginsituatie. Hiermee kunnen de medisch specialist, en wij, de vorderingen volgen en kunnen wij het programma desgewenst bijstellen. Meten is weten en het helpt u en ons op weg naar een optimaal resultaat.

De gegevens zijn inzichtelijk voor de medisch specialist tijdens een MDO waardoor er onder andere met de fysiotherapeut overleg mogelijk is met betrekking tot de vooruitgang in het revalidatieproces.

Meten geeft dus inzicht in de kwaliteit en mogelijke verbetertrajecten.

Kortom: Vergelijkings- en evaluatie metingen in het Post-operatieve en Pre-operatieve behandeltraject: Patiënt, Specialist, Fysiotherapeut en zorgverzekeraar hebben er voordeel bij.

Hier kunt u lezen uit welke onderdelen de pre- en post operatieve meting bestaat. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu een afspraak met ons in.