Pre / Post-Therapeutische Training (PTT)

Wat houden PTT trainingen in

Bent u klaar met uw fysiotherapeutisch traject, maar voelt het nog niet helemaal vertrouwd om uw huidige sport te beoefenen, merkt u dat de dagelijkse activiteiten te veel energie kosten of wilt u zich voorbereiden voor de wintersport? Dan zijn de PTT trainingen ideaal! De PTT training zijn revalidatietrainingen onder begeleiding van een trainer.

De PTT trainingen worden begeleid door een revalidatietrainer, die u persoonlijk begeleidt. De Doelgroep trainingen duren één uur en worden in een groepsvorm (maximaal 6 personen) gegeven. Iedereen wordt begeleid op zijn/haar klacht/doelstelling. Heb je geen medische achtergrond of fysieke klachten? Dan mag je natuurlijk ook komen trainen.

Naast de doelgroeptrainingen kunt u ook komen trainen op onze Functionele Monitored Rehab apparaten. Hieronder worden beide trainingen uitgelegd.

Verdere voordelen van de PTT trainingen zijn dat we goed contact hebben met onze collega’s, waardoor vragen op fysiotherapeutisch gebied snel beantwoord kunnen worden.

Doelgroep

Bij de Doelgroep gaat u één uur trainen onder begeleiding van een deskundige trainer. Bij de intake wordt er een trainingsplan voorgeschreven en worden doelstellingen bepaald die zijn afgestemd op uw medische geschiedenis en/of uw trainingsdoelen. Om de zoveel weken vind er een evaluatie plaats over uw voortgang. Bij de Doelgroep traint u in een groep waarbij ieder voor zijn klacht variërende oefeningen krijgt. Elke training is anders waardoor het lichaam uitgedaagd wordt. Deze trainingen worden vooral gericht op romp stabiliteit en kracht. Dus ook voor de mensen zonder medische klachten is de Doelgroep een uitdaging.

Zelfstandige Training

Bij de Zelfstandige Training gaat u één uur trainen onder begeleiding van een deskundige trainer. Er wordt een Trainingsplan voorgeschreven en doelstellingen gemaakt die zijn afgestemd op uw medische geschiedenis en/of trainingsdoel. Tijdens de Zelfstandige Training gaat u vooral zelfstandig te werk met een trainingsprogramma dat na een periode beoordeeld en aangepast/verbeterd wordt.

Wat kosten de PTT trainingen?

  • 1 keer per week: € 50,- per maand
  • 2 keer per week: € 80,- per maand
  • 3 keer per week: € 90,- per maand

Betalingen worden achteraf geïncasseerd. Dit is dus in de eerste week van de nieuwe maand. Dit kan in de vorm van een automatische incasso of een papieren nota.

Voor verdere vragen of om u op te geven kunt u altijd bellen of mailen naar Sport-en revalidatiecentrum Kennemerland.

  • Telefoonnummer: 023 525 96 73
  • E-mailadres: [email protected]
  • Contactpersoon: Richard Barnhoorn

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu een afspraak met ons in.