Download de gratis App van SRK

SRK Kennemerland App fysio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de gratis fysiotherapie App van Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland heb je eigenlijk alles bij de hand wat je nodig hebt om beter te worden en gezond te blijven.

Ik heb aanhoudende pijn in mijn lage rug, wat kan ik er zelf aan doen? Is er een zorgprofessional die mij vandaag kan helpen? Welke oefeningen kan ik het beste doen na mijn operatie? Direct online even ruggespraak met mijn fysiotherapeut. Met het gebruikersgemak van de nieuwste technologieën maakt het bovendien niet uit waar je bent: thuis, op het werk, in de auto of op het strand, met deze app heb je altijd een deskundige professional bij de hand..

Met deze handige app kunt u ook zelf uw afspraken inzien. Dat scheelt u tijd omdat u hiervoor niet meer naar de praktijk hoeft te bellen.

Download gratis de app in een van onderstaande stores

iOS App

Android App

Windows App