Behandelingen

Behandelmethoden

De fysiotherapeuten van Sport – en Revalidatiecentrum Kennemerland zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met orthopedisch gerelateerde klachten zoals knie,- heup,- rug,- enkel,- en schouderklachten. Daarnaast behandelen we veel sport gerelateerde klachten, bieden wij manuele therapie aan en verzorgen wij sportmassage.

Knie,- heup,- rug,- enkel,- of schouderproblemen?

Veel van onze patiënten zijn doorverwezen na het krijgen van een nieuwe knie of heup en behandelen we veel patiënten die nieuwe kruisbanden hebben gekregen. Naast fysiotherapie behandeling na operatief ingrijpen en sport-gerelateerde klachten kunt u ook terecht voor algemene fysiotherapie bij gewricht- en spierklachten.
788d87e9-04f8-47c8-a634-20f5a16f03cf

De fysiotherapeuten van Sport-en Revalidatiecentrum Kennemerland maken gebruik van verschillende geavanceerde meetinstrumenten gericht op kracht, coördinatie en stabiliteit. Dit doen we om de beginsituatie goed in kaart te brengen om zo optimaal te begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Gedurende het gehele revalidatie traject worden metingen en evaluatiemomenten uitgevoerd. Op deze manier kunnen we problemen goed in kaart brengen en kunnen we het herstel continu evalueren.

Alle behandelingen worden geregistreerd met een elektronisch patiëntenvolgsysteem. Aan de hand van behandelprotocollen wordt het verloop van de fysiotherapie behandelingen nauwkeurig gevolgd en bewaakt. Hierdoor zijn we in staat om de verwijzende arts nauwkeurig te informeren. Wij hebben goede contacten met de zorgverzekering. Of uw behandeling (volledig) wordt vergoed hangt af van uw verzekeringspakket. Hier leest u meer over vergoeding van fysiotherapie.

Plan een afspraak met ons in