Onze aanpak

Schouderklachten Fysiotherapie Haarlem

Sport-en revalidatiecentrum Kennemerland (SRK) is een fysiotherapeutische praktijk die zich met name richt op de revalidatie van patiënten met orthopedisch gerelateerde klachten, zoals knie,- heup,- rug,- enkel,- en schouderklachten.

Naast algemene fysiotherapie biedt SRK ook behandelingen aan gericht op manuele therapie en sportfysiotherapie. Wij onderscheiden ons door onze aanpak, waarin we focussen op het herstel van die functies die de patiënt in het dagelijks leven nodig heeft.

Wij maken gebruik van verschillende geavanceerde meetinstrumenten gericht op kracht, coördinatie en stabiliteit. Voorbeelden van dergelijke meetinstrumenten zijn de Biodex, de Kneelax  en sinds kort ook onze unieke loopbanden.

Meten van herstel tijdens het fysiotherapeutisch traject

Voor het in kaart brengen van de beginsituatie en het optimaal begeleiden naar het gewenste eindresultaat, worden er gedurende het gehele revalidatietraject metingen en evaluatiemomenten uitgevoerd. Op deze manier kunnen we problemen goed in kaart brengen en kunnen we het herstel continu evalueren.

Onze patiënten zijn gebaat bij een voorspoedig herstel, daarom is bijvoorbeeld de Easy Slide ontwikkeld. Een instrument dat wordt uitgeleend aan patiënten zodat ze beter en sneller resultaat behalen.

Bereikbaarheid van onze fysiotherapie praktijk in Haarlem

Over het algemeen is er voldoende parkeerplek op straat rondom de praktijk. Voor onze patiënten met vervoersproblemen hebben wij een gratis shuttle service. Deze gratis service is voor mensen die wegens hun indicatie niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen en geen vervoer van derden tot hun beschikking hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu een afspraak met ons in.