Onze aanpak

Wat doen wij?

Wij onderscheiden ons door onze aanpak, waarin we focussen op het herstel van de functies die de patiënt in het dagelijks leven nodig heeft.

U wordt bij ons individueel begeleid door één van onze fysiotherapeuten die, afhankelijk van uw situatie, een maatwerk revalidatietraject voor u maakt. Alle behandelingen worden geregistreerd in het elektrisch patiënten volgsysteem. Aan de hand van behandelprotocollen wordt het verloop van het fysiotherapeutisch traject nauwkeurig gevolgd en bewaakt.

Tevens maken wij gebruik van verschillende geavanceerde meetinstrumenten gericht op kracht, coördinatie en stabiliteit. Voorbeelden van dergelijke meetinstrumenten zijn de Biodex, de Kneelax  en sinds kort ook onze unieke loopbanden.

Meten van het herstel tijdens het fysiotherapeutisch traject

Voor het in kaart brengen van de beginsituatie en het optimaal begeleiden naar het gewenste eindresultaat, worden er gedurende het gehele revalidatietraject metingen en evaluatiemomenten uitgevoerd. Op deze manier kunnen we problemen goed in kaart brengen en kunnen we het herstel continu evalueren.

Schouderklachten Fysiotherapie Haarlem

Bereikbaarheid van onze fysiotherapie praktijk in Haarlem

Over het algemeen is er voldoende parkeerplek op straat rondom de praktijk. Voor onze patiënten met vervoersproblemen hebben wij een gratis shuttle service. Deze gratis service is voor mensen die wegens hun indicatie niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen en geen vervoer van derden tot hun beschikking hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu een afspraak met ons in.